slide 1

Het hele jaar door

Naast de zondagse kerkdiensten worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd op doordeweekse dagen. Via het menu hiernaast vindt u hier meer informatie over.

Meedoen en meeluisteren op zondag

Activiteiten voor jongeren

Kalender

Alle activiteiten op een rij

Bijbelkring Verdieping in het christelijk geloof

Er is een dinsdagavond-bijbelkring en een woensdagmiddag-bijbelkring. Eén keer in de drie weken komen deze kringen bijeen. De deelnemers bereiden de avond voor door thuis een hoofdstuk uit een bijbelstudieboekje te lezen en de vragen alvast te overdenken. De predikant of voorzitter houdt tijdens de kring een korte inleiding over het Schriftgedeelte en vervolgens bespreken we de vragen uit het boekje. Meestal zijn er zo'n 20 deelnemers, maar er kunnen er zeker nog bij. Welkom! Kijk in de agenda voor de eerst volgende avond. 

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige