Bezoek onze kerkdiensten

Vanaf 28 april kunnen we weer met 30 mensen naar de kerk (exclusief medewerkers en kinderen tot 12 jaar). Dit heeft de kerkenaard in april onder andere op basis dit artikel besloten. Dit gaat dan op basis van uitnodigingen via kerktijd.nl.

We vragen u, naast de basis regels, extra te letten op het volgende:

a) Houd ook buiten de kerk, voor en na de dienst, 1.5m afstand van elkaar.
b) Draag tijdens het verplaatsen in de kerk een mondkapje. Als u gaat zitten mag het mondkapje af.
c) Vanaf 28 april horen kinderen en medewerkers niet meer bij de 30 personen in de kerk, dus wellicht moet u uw gezinssamenstelling hier wijzigen.
d) Jongeren boven de 12 jaar moeten zich wel aanmelden als ze willen komen.
e) Als u tijdelijk nog niet wilt komen omdat u het risico te groot vindt meld u dan hier tijdelijk af

Om te zorgen dat alles in goede orde verloopt moeten we een ''gebruiksplan'' hebben waaraan we ons als kerkenraad én bezoekers houden. Kort samengevat moet u zich als bezoeker van de diensten aan de volgende afspraken houden:

1) U kunt zich eenmalig aanmelden voor de kerkdiensten, daarna wordt u automatisch uitgenodigd. Aanmelden kan via deze link.
2) Bij het naar binnengaan van de kerk wordt u door een medewerker een plek gewezen.
3) Bij het naar binnengaan én naar buiten gaan heeft u een mondkapje op.
3) Mensen die niet uit hetzelfde gezin komen houden 1,5 afstand van elkaar.
4) Alleen voorzangers zingen. Wilt u ook af en toe voorzanger zijn? Meld u dan aan via 06-12886459
5) Kwetsbare personen zoals ouderen en personen met verminderde weerstand wordt aangeraden nog niet naar de kerk te komen.

Als u niet naar de kerk kan, kunt u hier informatie downloaden die in de kerk wordt uitgedeeld. In de kerk wordt nog niet gecollecteerd. U gift is echter hartelijk welkom voor de kosten die we toch maken als gemeente. Als u een gift wilt geven voor de collecte, wilt u die dan overmaken, met eventueel vermelding van het specifieke doel:

• Diaconie: NL24 RABO 01541 97807 T.a.v. Diaconie Hervormde Gemeente Hagestein-Hoef en Haag.
  • Kerkrentmeesters: NL13 RABO 03360 10052  T.a.v. Kerkrentmeesters Hervormde Gemeente Hagestein-Hoef en Haag.
 Heeft u vragen over deze maatregelen, neem dan contact op met uw wijkouderling of Ds. Brendeke.

Gebruik Kerkelijk Centrum
Het KC kan dit seizoen (voorjaar 2021) alleen gebruikt worden door kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Met hen wordt hierover afzonderlijk gecommuniceerd. Voor anderen is het KC gesloten.

RSS Feed GemeenteNieuws